Contact

Wil je contact met ons opnemen? Gebruik de onderstaande gegevens of vul het contactformulier in:

In verband met het Coronavirus (COVID-19) zijn de gebruikelijke zondagse kerkdiensten tot en met 5 april 2020 afgelast. Op de Singelkerk website en via Kerkdienstgemist zal in plaats van de ochtenddienst een viering live worden uitgezonden. Zie de live dienst pagina om mee te luisteren.

Adresgegevens

CGK Utrecht-Centrum
Wittevrouwensingel 28
3581 GC Utrecht

Route: zie Google Maps

Parkeren: Je kunt je auto het beste parkeren in parkeergarage Kruisstraat of op parkeerterrein Kruisstraat. In Utrecht is parkeren buiten parkeergarages gratis op zon- en feestdagen.

OV: De Singelkerk is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer, zie de 9292 planner


Predikant

Heb je vragen over geloofszaken, neem dan contact op met onze predikant: Mark Bergsma.


Scriba’s

Wil je meer informatie over onze activiteiten neem dan contact op met de scriba’s.
Zij behandelen inkomende vragen zo snel mogelijk.

Els Veurink-Geurtsen (taakveldleider scribaat)
Netty Jongkind (uitvoerend scriba)
scriba@singelkerk.org


Zaalverhuur

Voor informatie over huur/gebruik van het kerkgebouw of de vergaderzalen, zie: Zaalverhuur Wittevrouwen. U kunt ook mailen naar beheerder@singelkerk.org of bellen met 06-25335891.


E-maillijst en app

Communicatie tussen gemeenteleden (zoals nieuwsbrieven, maandelijkse magazines e.d.) vindt plaats door middel van een e-maillijst en de Chrch-app. Als je lid wordt van de Singelkerk, voegen we je toe aan de e-maillijst.

Om toegang de krijgen tot de Chrch-app download je die voorAndroid ofiOS of open je die via je browser. Vervolgens kun je je aanmelden bij de Singelkerk. Op de app vindt je behalve de nieuwsbrieven en magazines ook een overzicht van aankomende kerkdiensten en kun je oude diensten terugluisteren. Ook is het mogelijk om de collectes van de week te ondersteunen door middel van giften.


Contactformulier

👤
📨